Over ons

Over Stoepje bakker Wibaut

‘t Stoepje bakker Wibaut staat al vanaf zijn jonge jaren op de markt en voelt zich hier dus als een vis in het water.

Hoe is Wibaut zijn Stoepje carrière begonnen?

Wibaut was nog bezig met zijn opleiding toen zijn broer hem voor een tijdje hard nodig had op de markt, bij ’t Stoepje. Dit leek hem leuker dan school en de keus was dus snel gemaakt, Wibaut ging lekker naar de markt. Dit beviel hem zo goed dat hij besloot dat hij zelf ook een Stoepje ondernemer wilde worden. Op zijn 19e had Wibaut zijn markten gevonden en was hij een echte Stoepje ondernemer.

En wat is er nu leuker dan dat je zoon dezelfde passie heeft. Dat is bij Wibaut het geval, zijn zoon, Joost, bevalt het marktleven namelijk ook wel. Hij is op dit moment 20 jaar en mag zich ontfermen over zijn eerste markt. De gezelligheid met de klanten, het verkopen van de lekkerste producten en het vrije leven op de markt bevallen hem zo goed, dat hij hier ook wel zijn toekomst in ziet.

Wat maakt Wibaut als Stoepje ondernemer uniek?

Wibaut probeert ervoor te zorgen dat het altijd gezellig is bij hem aan de kraam. Naast het feit dat hij gezellig een praatje met je maakt, doet hij ook echt zijn best voor de klanten. Wibaut staat namelijk al jaren op een plek en heeft daarom een band met zijn klanten opgebouwd. Vanwege deze speciale band met zijn klanten, zet hij ook graag een stapje extra voor ze. Hij weet zoveel over ze, dit vindt hij prachtig. Eigenlijk is niks voor Wibaut te gek: “de klant is koning.” Klanten staan bij hem centraal en hij vindt het dan ook belangrijk dat hij in een lijn staat met zijn klanten. Ze mogen hem zeker een appje sturen als zij iets zouden willen, hij regelt het dan voor ze.

Kom jij ook graag bij Wibaut of zijn zoon Joost aan de kraam?