De Focaccia Caprese bij Stoepje Bakker Wibaut
Geplaatst op: 07 jan 2021

NIEUW! Dé Focaccia Caprese bij Stoepje Bakker Wibaut

Heb je hem al geproefd? De lekkerste Focaccia Caprese!

Een typisch Italiaans platbrood: focaccia. Het is een rechthoekig luxebrood dat heerlijk op smaak is gebracht. De deegbodem is een plat en luchtig ciabatta brood, dezelfde bodem als de ’t Stoepje klassieker: de Kaas Uien Kruier. 

Bovenop dit verrukkelijke deeg ligt verse tomaat, mozzarella en pesto, een smakelijke variatie. Caprese, wie kent het niet? Het geheim van de Italiaanse keuken is om met weinig ingrediënten de lekkerste gerechten te maken. Daarom gebruiken wij kwalitatief goede ingrediënten, zodat je kunt genieten van pure smaken. 

Naast zijn sublieme smaak en structuur heeft dit brood ook nog eens een zeer aantrekkelijk uiterlijk. Dit heerlijke broodje is zeer geschikt als borrelsnack, bij een kop soep of juist bij een zomerse barbecue. Dit zijn toch al genoeg redenen om dit broodje te halen bij ons aan de kraam! 

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe producten? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief van Stoepje Bakker Wibaut of volg onze socials en houd deze goed in de gaten. 

Benieuwd naar de andere voedingswaarden? Lees ze hier.

Meer nieuws